Automatiseert de sierteeltsector.

PlantCommerce

PlantCommerce is hét softwarepakket voor de potplantensector. Het pakket is speciaal ontwikkeld voor de potplantensector ter ondersteuning van het verkoopproces. De artikelcatalogus en het klantenbestand staan centraal in PlantCommerce. Door het verspreiden van het aanbod, het opbouwen van klantdossiers, het bijhouden van contactmomenten en het genereren van statistieken, is dit pakket bij uitstek geschikt voor bedrijven die hun verkoopafdeling willen professionaliseren of verbeteren. PlantCommerce structureert dit proces en biedt diverse functionaliteiten die de verkoop stimuleren.

PlantCommerce EOS

PlantCommerce EOS is een uitbreiding van het standaard pakket. Dit pakket biedt alle functionaliteiten die nodig zijn voor het ontvangen, afhandelen en aanvoeren van bestellingen gebaseerd op de Florecom standaarden. Het pakket geeft, door koppelingen met afleversystemen, inzicht in de voorraad.

  • Aanvoerbrieven (EAB)
  • Digitaal orderen
  • Voorraadbeheer (zowel product als toegevoegde waarde)
  • Koppeling met afleversysteem
  • Eigen (digitale) facturatie

 

Voor wie?

PlantCommerce is geschikt voor verkooporganisaties, telersvereningingen en individuele teeltbedrijven die werkzaam zijn in de sierteeltsector.

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Martijn van Andel

Akkoordakkoord